Posao
u Dukatu

Navigacija

Dukat objavio Izvještaj o odgovornom poslovanju za 2020. godinu

Dukat objavio Izvještaj o odgovornom poslovanju za 2020. godinu

Nastavljajući gotovo desetogodišnju praksu izvještavanja o svojim odgovornim poslovnim praksama i nefinancijskim postignućima Dukat je objavio deveti Izvještaj o odgovornom poslovanju za 2020. godinu.

Izvještaj donosi pregled Dukatovih nefinancijskih učinaka u izazovnoj godini koju je obilježila pandemija koronavirusa s posebnim osvrtom na područja uvjeta rada i odnosa prema zaposlenicima, doprinosa zajednici, odnosa s proizvođačima mlijeka, kvalitete proizvoda, zaštite okoliša, borbe protiv korupcije i korporativnog upravljanja.

Izvještaj je pripremljen u skladu s načelima United Nations Global Compacta (UNGC) čiji je Dukat dugogodišnji član, a prati i smjernice Svjetske inicijative za izvještavanje (GRI) te Europske komisije za izvješćivanje o nefinancijskim informacijama. Odgovornim aktivnostima i praksama povedenima u 2020. godini pridruženi su i pojedini Ciljevi održivog razvoja UN-a čijem ostvarenju Dukat nastoji pridonijeti.

Više o našim odgovornim praksama i postignućima u 2020. pročitajte na https://www.dukat.hr/media/4160/izvjes-taj-o-odgovornom-poslovanju-za-2020.pdf