Posao
u Dukatu

Navigacija

Naše snage

 1. Jedan od Dukatovih zaposlenika
  Broj 1
  Broj 1

  Riznica smo jedinstvenih znanja

  Više od 100 godina stječemo i prenosimo jedinstvena stručna znanja

  Našim zaposlenicima, iz generacije u generaciju, prenosimo jedinstvena stručna znanja i vještine koje smo stekli tijekom više od 100 godina organiziranog otkupa mlijeka diljem zemlje. Prenosimo im isto toliko dugu tradiciju proizvodnje kvalitetnih i nutritivno vrijednih mliječnih proizvoda i izgradnje vodećih robnih marki.

  Dio smo grupe Lactalis, vodeće mliječne grupe u svijetu i najvećeg inkubatora industrijskih znanja i vještina, stabilne tvrtke posvećene razvoju lokalnih stručnjaka koja nesebično dijeli znanja i ekspertizu.

 2. Jedna od Dukatovih zaposlenica
  Broj 2
  Broj 2

  Rastemo zajedno

  Potičemo učenje i otvorenost prema novome

  Mliječna industrija brza je i dinamična, a mi uvijek držimo korak. Potičemo timski i poduzetnički duh, pragmatičnost i orijentiranost na ciljeve, neprekidno učenje i razvoj, kao i otvorenost prema novim zahtjevima suvremenog života i poslovanja. Sve što radimo, radimo predano i odgovorno, a uz to donosimo brze i kvalitetne odluke.

  Pratimo i motiviramo naše zaposlenike na njihovu poslovnom putu, a izvrsnost i rezultate uvijek nagrađujemo. Smatramo se odgovornim i brižnim poslodavcem te pouzdanim prijateljem na kojeg se naši ljudi mogu osloniti.

 3. Jedna od Dukatovih zaposlenica
  Broj 3
  Broj 3

  Činimo živote boljima

  Doprinosimo kvalitetnoj prehrani potrošača svih generacija

  Dukatovi proizvodi neizostavan su dio svakodnevice brojnih hrvatskih obitelji. Kvalitetom i nutritivnom vrijednošću naših proizvoda doprinosimo pravilnoj i uravnoteženoj prehrani svih generacija, a njihovom inovativnošću i raznolikošću ispunjavamo različite prehrambene potrebe naših potrošača.

  Pokrećemo nove trendove i inovacije u mliječnoj industriji. Ponosni smo na naše proizvode i robne marke, ikone domaće i globalne mliječne industrije, koje predano gradimo i razvijamo.

 4. Jedan od Dukatovih zaposlenika
  Broj 4
  Broj 4

  Vjerni smo domaćoj proizvodnji

  Doprinosimo održivosti života u ruralnim dijelovima zemlje.

  Najveći smo otkupljivač domaćeg mlijeka i svakom otkupljenom litrom mlijeka pridonosimo održivosti hrvatskog mljekarstva i života u ruralnim dijelovima zemlje. Mlijeko hrvatskih farmi naša je najbolja sirovina, a naši farmeri najvažniji su nam partneri.

  Duboko smo ukorijenjeni u ruralnome prostoru, povijesti i razvoju zemlje, a danas surađujemo i s trećom generacijom obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, unucima naših prvih kooperanata!